Prisliste

Hypnoterapi (60-90 min)

Hypnoseterapi er en rolig guidning ind i din underbevidsthed, hvor vi sammen får kigget på din problemstilling og får forløst hvad det end er for en blokering der må begrænse dig i din levevis.  

1400kr 

incl. moms

Individuelle konsultationer (45-60 min)

I disse samtaler får vi sammen præciseret din problemstilling og får kigget på hvilken metode der er bedst for dig, her vil typisk indgå NADA behandling hvis man ønsker dette. 

825kr 

incl. moms

Kursus forløb (6 uger) Næste opstart August 2024.

I dette kursus forløb vil vi sammen kigge på hvad er det for forandringsprocesser vi går igennem i livet. Vi vil kigge på de Samfundsmæssige perspektiver, de arbejdsmiljømæssige perspektiver og så kigger vi også på de personlige perspektiver. I vil lære hvordan I kan forholde jer til fremtidige forandringer, så I kan undgå Stress- fælden og I vil få brugbare værktøjer, som I er klar til at bruge både personligt og på arbejdspladsen.

Kurset ender med et diplom for gennemførsel.

Tilmelding sker ved kontakt pr. mail til kontakt@vivitu.dk og I får så tilsendt en faktura samt bekræftelse på betalingen. Er der spørgsmål så kontakt mig endelig på 25143021 mellem 12 og 13 på hverdage.

15.998kr 

incl. moms

NADA behandling 

(Nada er en del af behandlingerne og prisen lægges derved til)

150 kr 

incl. moms